Φρέντι Μπελέρης: «Η παρουσία του ελληνικού κράτους, μου δίνει δύναμη»

Φρέντι Μπελέρης: «Η παρουσία του ελληνικού κράτους, μου δίνει δύναμη»

Ανάρτηση για τη συνεχιζόμενη κράτησή του αλλά και τη συμπαράσταση του ελληνικού κράτους, δια του υπουργού Επικρατείας Σταύρου Παπασταύρου, έκανε ο Φρέντι Μπελέρης.

Σε ανάρτησή του ο εκλεγμένος. αλλά κατηγορούμενος δήμαρχος Χειμάρρας Φρέντι Μπελέρης, ευχαριστεί την πολιτεία που μέσω του  υπουργού Επικρατείας Σταύρου Παπασταύρου, δήλωσε την συμπαράστασή της προς το άτομό του. «Η έμπρακτη παρουσία του ελληνικού κράτους μού δίνει δύναμη, σημειώνει χαρακτηριστικά ο άνθρωπος που έπρεπε ήδη να υπηρετεί ως δήμαρχος.

O κ. Παπασταύρου τον επισκέφθηκε στη φυλακή και εν συνεχεία έκανε δηλώσεις για την μη τήρηση των βασικών αρχών δικαίου, ξεκαθαρίζοντας ότι η ελληνική πολιτεία συμπαρίσταται στον κ. Μπελέρη.

/

Αναλυτικά, ο προφυλακισμένος δήμαρχος, η δίκη του οποίου αναβλήθηκε για τις 5 Δεκεμβρίου επειδή δεν παρουσιάζεται ένας βασικός μάρτυρας κατηγορίας, γράφει στην ανάρτησή του τα εξής: «Ευχαριστώ θερμά τον Υπουργό Επικράτειας, κύριο Σταύρο Παπασταύρου, για την πρόσφατη επίσκεψη του στις φυλακές Δυρραχίου όπου βρίσκομαι προφυλακισμένος. Η συνεχής συμπαράσταση και έμπρακτη παρουσία του ελληνικού κράτους στην πρωτοφανή και κατάφωρα άδικη προφυλάκισή μου και στη στέρηση του δικαιώματος μου να ορκιστώ δήμαρχος, μου δίνουν δύναμη και αισιοδοξία για τη δίκαιη επίλυση της υπόθεσής μου, για την οποία ευελπιστώ».

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx