Κινέζα έπεσε από τον τρίτο αλλά σώθηκε χάρη σε εξώστη – Την είχε δέσει συμπατριώτης της

Κρήτη: Συνελήφθη 22χρονος στη Σητεία για ενδοοικογενειακή βία

Η υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας αποκαλύφθηκε το απόγευμα του Σαββάτου και οι αστυνομικοί αναζητούν τον 40χρονο συμβίο του θύματος.

Αναζητείται 40χρονος Κινέζος που βασάνιζε 36χρονη ομοεθνή του σε διαμέρισμα όπου διέμεναν στον Νέο Κόσμο. Η άτυχη γυναίκα έπεσε χθες το απόγευμα στο κενό από τον τρίτο όροφο, αλλά δεν σκοτώθηκε, γιατί ανακόπηκε η πτώση από εξώστη του πρώτου ορόφου. Τραυματίσθηκε πάντως στο κεφάλι και στο δεξί πόδι και νοσηλεύεται.

Για το περιστατικό έχει επιληφθεί το Αστυνομικό Τμήμα Ακροπόλεως που διερευνά όχι μόνον τις συνθήκες υπό τις οποίες η γυναίκα βρέθηκε στο κενό, αλλά και τον καταγγελλόμενο βασανισμό της. Η 36χρονη είχε σημάδια σε χέρια και πόδια και κατέθεσε ότι ο “σύντροφός” της την είχε δέσει πριν από μία ημέρα και την κρατούσε φυλακισμένη μέσα στο σπίτι. Ο δράστης πρόλαβε να διαφύγει προτού φθάσουν επι τόπου αστυνομικοί. Δεν είναι σαφές αν την έσπρωξε ή αν η γυναίκα πήδηξε από το μπαλκόνι για να ξεφύγει. από αυτόν.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι