Ομολόγησε ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της 63χρονης στη Χαλκίδα

Εννέα συλλήψεις σε επιχείρηση της ΕΛΑΣ σε καταυλισμούς Ρομά στη Δυτική Αττική

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας της 63χρονης στη Χαλκίδα, που ο θάνατός της είχε αποδοθεί στην αρχή σε πτώση από τη σκάλα του σπιτιού της. Συγκεκριμένα, σήμερα το απόγευμα, φέρεται να ομολόγησε ο άνδρας που ήταν ο βασικός ύποπτος για το έγκλημα.

Όλα ξεκίνησαν στις 10 Μαΐου, όταν η γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή μέσα στη μονοκατοικία που διέμενε στη Χαλκίδα. Αρχικά, ο θάνατός της θεωρήθηκε ότι οφείλεται σε ατύχημα, ωστόσο η ιατροδικαστική έκθεση, έδειξε ότι η γυναίκα είχε δεχθεί πέντε πισώπλατες μαχαιριές.

Σύμφωνα με το Live News, ο άνδρας που φέρεται να ομολόγησε το έγκλημα, είναι παλιός φίλος, περίπου συνομήλικος της κόρης του θύματος, η οποία φέρεται να του είχε πει ότι η 63χρονη είχε κάποιο χρηματικό ποσό στο σπίτι και πού το είχε κρυμμένο. Ο άνθρωπος αυτός γνώριζε πώς να μπει στο σπίτι, με το κλειδί στη γλάστρα.

Η αστυνομία επικεντρώνεται πλέον στα αίτια της δολοφονίας.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx