Πνίγηκε 45χρονος προσπαθώντας να σώσει ηλικιωμένο κολυμβητή

Πνίγηκε 45χρονος προσπαθώντας να σώσει ηλικιωμένο κολυμβητή

Άνδρας 45 ετών έχασε τη ζωή του, προσπαθώντας να σώσει έναν ηλικιωμένο στο Ζούμπερι. Ο τελευταίος σώθηκε, ο 45χρονος όχι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος άνδρας είδε τον ηλικιωμένο να παλεύει με τα κύματα που τον απομάκρυναν από την ακτή και βούτηξε να τον σώσει μαζί με άλλους δύο άνδρες και τον ναυαγοσώστη. Ο ηλικιωμένος διασώθηκε, αλλά ο 45χρονος δεν μπόρεσε να βγει ξανά στη στεριά. Τον περισυνέλεξαν οι άλλοι και του έκαναν ΚΑΡΠΑ, αλλά οι προσπάθειες ανάνηψης δεν στάθηκε δυνατόν  να τον επαναφέρουν. Δεν είναι βέβαιο ότι ο άνδρας πνίγηκε, καθώς είναι πιθανό να έπαθε ανακοπή από την έντονη προσπάθεια να παλεύει με τα κύματα και τους ισχυρούς ανέμους.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx