Εργάτης σκοτώθηκε στου Παπάγου – Τον καταπλάκωσε δένδρο

Σοβαρό τροχαίο στη Λεωφόρο Αθηνών: Οδηγός παρέσυρε και εγκατέλειψε 17χρονη

Εργαζόμενος της καθαριότητας καταπλακώθηκε από δέντρο στου Παπάγου και παρότι διακομίσθηκε άμεσα στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Γεννηματάς, δυστυχώς οι γιατροί δεν μπόρεσαν να τον σώσουν.

Το εργατικό δυστύχημα σημειώθηκε στην συμβολή των οδών Ιωνίας και Αργυροκάστρου, σε αυλή σχολείου όπου οι εργαζόμενοι στο δήμο -ή συνεργείο που πήρε εργολαβικά την δουλειά- έκαναν εργασίες κηπουρικής. Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής -12 πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα- για τον απεγκλωβισμό του άτυχου 46χρονου άνδρα.

Η αντιδήμαρχος πρασίνου και αυτόπτες μάρτυρες -συνάδελφοι του νεκρού εργάτη- προσήχθησαν στο αστυνομικό τμήμα, προκειμένου να δώσουν κατάθεση για το περιστατικό και κάποιοι πιθανόν θα συλληφθούν. Δεν έχουμε ακόμη πληροφόρηση για τις συνθήκες υπό τις οποίες σκοτώθηκε ο εργάτης και για το ποιοι φέρουν ευθύνη.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι