Φωτιά στον Μαραθώνα και στο Μαρκόπουλο

Οριοθετήθηκε φωτιά που ξέσπασε σε χαμηλή βλάστηση στο Κορωπί

Συναγερμός σήμανε στην περιοχή του Μαραθώνα, καθώς ξέσπασε φωτιά λίγο πριν τη 1:00 σήμερα το μεσημέρι, ενώ νωρίτερα ξέσπασε φωτιά με δύο μέτωπα στο Μαρκόπουλο.

Η φωτιά ξέσπασε στην περιοχή Βρανάς στον Μαραθώνα, ενώ ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής έσπευσαν ήδη στην περιοχή: 34 πυροσβέστες με οκτώ οχήματα και δύο πεζοπόρα τμήματα στις χερσαίες δυνάμεις μαζί με οχήματα των ΟΤΑ, ενώ από αέρος γίνονται ρίψεις από τρία αεροσκάφη.

Όσον αφορά στο Μαρκόπουλο, η μία εστία εκδηλώθηκε σε ΧΥΤΑ και ήδη έχει τεθεί υπό έλεγχο, ενώ η άλλη, κάτω από την Αθηνών-Σουνίου κοντά στο Ολυμπιακό Κέντρο Σκοποβολής, παρουσιάζει καλύτερη εικόνα, πλην όμως πνέουν ισχυροί άνεμοι. Στην κατάσβεση μετέχουν 35 πυροσβέστες με εννέα οχήματα και ένα πεζοπόρο τμήμα, ενώ παράλληλα μέχρι προ ολίγου γίνονταν ρίψεις από τρία αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx