Μπακογιάννης σε Δούκα: Μεταβίβασε τις αρμοδιότητές σου σε όποιον αντιδήμαρχο θέλεις

"Τζαρτζαρίσματα" Μπακογιάννη- Δούκα παρά την συμφωνία για debate

Να μεταβιβάσει το σύνολο των αρμοδιοτήτων του σε όποιον/όποια αντιδήμαρχο επιθυμεί, για όσο καιρό θα είναι υποψήφιος για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ: Αυτό πρότεινε στο Χάρη Δούκα ο Κώστας Μπακογιάννης στο σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο.

Συγκεκριμένα, ο πρώην Δήμαρχος Αθηναίων ανέφερε τα εξής: «Η διοίκηση του Δήμου Αθηναίων, νομίζω – δεν είναι υπερβολή να ειπωθεί – πως αντιστοιχεί με τη διοίκηση τριών, ίσως και πέντε υπουργείων. Απαιτεί απόλυτη αφοσίωση. Κάθε λεπτό του εικοσιτετραώρου, κάθε ώρα της εβδομάδας. Απαιτεί όλο το ”είναι”, όχι μόνο του Δημάρχου, αλλά και των Αντιδημάρχων. Εφόσον έχετε ανακοινώσει επίσημα την υποψηφιότητά σας, και μέχρι και την κάλπη την εσωκομματική, και εφόσον εκ των πραγμάτων κωλύεστε, να μεταβιβάσετε το σύνολο των αρμοδιοτήτων σας σε όποιον αναπληρωτή Αντιδήμαρχο επιλέξετε. Κι εσείς θα παραμείνετε Δήμαρχος, αλλά και ο Δήμος θα συνεχίζει να δουλεύει».

Υπενθυμίζεται ότι, σε παρεμφερείς δηλώσεις που είχε κάνει ο κ. Μπακογιάννης μερικές ημέρες πριν, κύκλοι του κ. Δούκα ανέφεραν ότι ο πρώην Δήμαρχος Αθηναίων αδυνατεί να αποδεχθεί την ήττα του και θέλει να παρέμβει σε εσωκομματικά ζητήματα του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

 

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι