ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ερωτικό θρίλερ με Έλληνα διπλωμάτη και Τουρκάλα δημοσιογράφο

Θρίλερ με Έλληνα διπλωμάτη και Τουρκάλα δημοσιογράφο

Μια γνωστή στην Τουρκία δημοσιογράφος, που όπως είπε, σχετίζεται εδώ και ενάμισι χρόνο με Έλληνα διπλωμάτη, βρέθηκε να κατηγορείται από “ψυχαγωγικά” έντυπα ότι είναι πράκτορας της Ελλάδας. Η ίδια είπε ότι αυτή τη φήμη διέδωσε ο πρώην σύζυγός της, που είναι βίαιος και ζηλότυπος. Όμως μετά από την φασαρία, και ο Έλληνας διπλωμάτης ανακλήθηκε από το προξενείο της Κωνσταντινούπολης στην Αθήνα.

Η 45χρονη δημοσιογράφος Nagehan Alçı κατηγορεί για όλα αυτά τον πρώην σύζυγό της, Rasim Ozan Kütahyalı, που όσο ζούσε μαζί του είχε κάνει -όπως είπε η ίδια- τη ζωή της μαρτύριο και που τώρα, από ζηλοτυπία, την διέσυρε ως κατάσκοπο της Ελλάδας.

Όπως είπε η γυναίκα σε μια σειρά συνεντεύξεων που αναγκάσθηκε να δώσει μετά από δημοσιεύματα περί κατασκοπίας, ο πρώην σύζυγός της την χτυπούσε και άδειαζε τους κοινούς λογαριασμούς. Ενώ η ίδια είχε υπολογίσιμο εισόδημα και εκείνος ήταν άνεργος, την απειλούσε και της έλεγε “είσαι ανίκανη να διαχειριστείς λεφτά” και “σήκωνε” όλα της τα λεφτά από την τράπεζα.

Όπως είπε η ίδια, συνέχιζε να της ζητάει λεφτά και όταν χώρισαν και εκείνη δεν το εκμυστηρεύθηκε ούτε καν στη μητέρα της «για να μην στενοχωρήσει». Είπε ότι υποχωρούσε και του έδινε λεφτά για να την αφήνει ήσυχη.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια Nagehan Alçı, που ο περί ου ο λόγος σύζυγος ήταν ο δεύτερος, γιατί από τον πρώτο χώρισε το 2008  είπε ότι τα 13 χρόνια που έζησε με τον δεύτερο σύζυγό της, σχολιαστή και συγγραφέα όπως δηλώνει ο ίδιος, ήταν βασανιστικά, ώσπου επιτέλους τον περσινό Οκτώβριο χώρισαν οριστικά, κι ας είχαν αποκτήσει δύο ανήλικες κόρες.

Σε συνέντευξή της σε τουρκικό μέσο είπε: «Ο πρώην σύζυγός μου δεν ήταν απλώς επιτιμητικός και προσβλητικός, αλλά και βίαιος, γι’ αυτό και μία φορά είχε χρειασθεί να καλέσω στο σπίτι και την αστυνομία. Τον φρόντισα όταν ήταν άνεργος και το “ευχαριστώ” ήταν οι απειλές του. Θυμώνω με όσα ανέχθηκα, θυμώνω με εμένα που δεν αντέδρασα νωρίτερα. Όμως όταν μια γυναίκα μπλέκει με τέτοιες καταστάσεις και αρχικά υποχωρεί, μπαίνει σε αυτό τον φαύλο κύκλο, νιώθει κάποια στιγμή ανίκανη να ορθώσει ανάστημα. Ήταν τόσο οργίλος, που υπήρχαν βραδιές που κοιμόμουν με το μαχαίρι στο χέρι μου, γιατί πάνω σε καβγά με έπιασε από το λαιμό να με πνίξει. Σκέφτηκα τότε ότι πρέπει να ζήσω, γιατί έχω δυο μικρά παιδιά».

Για την φήμη περί κατασκοπείας είπε ότι την διέδωσε ο πρώην σύζυγός της. «Αγόρασε διάφορα κινητά και έπαιρνε τηλέφωνο παντού και έλεγε ότι δίνω πληροφορίες για την τουρκική άμυνα στον εραστή μου που είναι Έλληνας διπλωμάτης», είπε η δημοσιογράφος. Το όνομα του διπλωμάτη διέρρευσε και αναφέρεται σε τουρκικά έντυπα.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι