Προφυλακίσθηκαν δύο αδέλφια που φέρονται να πέταξαν από το μπαλκόνι τον υποψήφιο πεθερό του ενός

Προφυλακίσθηκαν δύο αδέλφια που φέρονται να πέταξαν από το μπαλκόνι τον υποψήφιο πεθερό του ενός

Στη φυλακή οδηγούνται δύο αδέλφια που κατηγορούνται ότι προ έξι ημερών στην περιοχή της Παναγίας Φανερωμένης, στη Θεσσαλονίκη, συνεπλάκησαν με τον πατέρα της 18χρονης συντρόφου του ενός και τον πέταξαν από το μπαλκόνι.

Ο πατέρας, 52 ετών, δεν ενέκρινε τη σχέση του ενός εξ αυτών με την κόρη του που είναι έγκυος και τα δύο αδέλφια επέμειναν να γίνει ο γάμος. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, έσπρωξαν τον “πεθερό” από το μπαλκόνι του 2ου ορόφου και αυτός τραυματίσθηκε, καθώς έπεσε από ύψος 6,5 μέτρων.

Τα δύο αδέλφια βαρύνονται με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας. Είναι 34 και 35 ετών αντίστοιχα. Αρνήθηκαν την κατηγορία, υποστηρίζοντας ότι συνεπλάκησαν μεν, αλλά το θύμα πήδηξε μόνο του από το μπαλκόνι για να αποφύγει τον ξυλοδαρμό.

Για την ίδια υπόθεση κατηγορούνται άλλοι δύο άνδρες, ηλικίας αντίστοιχα 20 και 24 ετών, οι οποίοι, μετά την απολογία τους αφέθηκαν ελεύθεροι (ο ένας με περιοριστικούς όρους και ο άλλος άνευ). Ο ένας είπε ότι αναμίχθηκε στον καβγά στην προσπάθειά του να χωρίσει τους συμπλεκόμενους και ο άλλος ότι περνούσε τυχαία από το σημείο.

Η αιτία του επεισοδίου φαίνεται πως ήταν ο δεσμός που διατηρούσε ο 35χρονος με τη 18χρονη κόρη του θύματος, γεγονός που δεν έβρισκε σύμφωνους τους γονείς της. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η κοπέλα είναι έγκυος και τον τελευταίο καιρό ο πατέρας της καβγάδιζε συχνά με τον σύντροφό της, με τον οποίο πάντως συνδέονται και με συγγενικούς δεσμούς.

Την περασμένη εβδομάδα κι έπειτα από ακόμη έναν καβγά, τα δύο αδέλφια επισκέφθηκαν τον “πεθερό” στο σπίτι του για να αλλάξει γνώμη με το ζόρι και τον ξυλοκόπησαν. Σύμφωνα με τη δικογραφία, στη συνέχεια, τον έσπρωξαν από το μπαλκόνι του 2ου ορόφου, με συνέπεια ο παθών να βρεθεί στο κενό και να τραυματιστεί (νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης).

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx