Ανακάλεσε τη μήνυση κατά Αυγενάκη ο υπάλληλος και λέει ότι ήταν “ένα επεισόδιο συνηθισμένο στα αεροδρόμια”

Σε ποιες περιπτώσεις πρέπει να καταργηθεί η βουλευτική ασυλία, Λέανδρος Ρακιντζής

Ο υπάλληλος του «Ελευθέριος Βενιζέλος» που είχε καταθέσει μήνυση κατά του πρώην υπουργού Λευτέρη Αυγενάκη, μετά το σοβαρό περιστατικό στο αεροδρόμιο, την ανακάλεσε ήδη από τις 12 Ιουλίου και όπως δήλωσε μέσω της δικηγόρου του σήμερα “ήταν όλα υπερβολές”.

Η εκ των δικηγόρων του υπαλλήλου ιδιωτικής εταιρείας στο «Ελ. Βενιζέλος», Ελένη Σαμαρειτάκη, μιλώντας σήμερα στην ΕΡΤ είπε ότι η ανάκληση έγινε προ πέντε ημερών στο Αστυνομικό Τμήμα Αερολιμένα και οδεύει στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, από όπου είχε διαταχθεί η προκαταρκτική εξέταση για το συμβάν με πρωταγωνιστή τον Λευτέρη Αυγενάκη.

Οι δικηγόροι του, μετέφεραν στους δημοσιογράφους την ακόλουθη δήλωση του εντολέα τους: «Εκείνη την ημέρα ήμουν gate agent στην πτήση για Ηράκλειο Κρήτης και ένας επιβάτης καθυστέρησε με αποτέλεσμα να χάσει την πτήση του. Ο επιβάτης ήταν ο κ Αυγενάκης τον οποίον δεν γνώριζα προσωπικά. Το ατυχές περιστατικό, το οποίο είναι σύνηθες για τους εργαζόμενους του αεροδρομίου, πήρε μεγάλες διαστάσεις από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης με πολλές ανακρίβειες και υπερβολές. Το περιστατικό δεν συνέβη με τον τρόπο που παρουσίασαν τα Μέσα. Ήταν ένταση της στιγμής στο πλαίσιο παρεξήγησης. Έτσι μετά και την ειλικρινή συγγνώμη του ίδιου του κ Αυγενάκη, το συμβάν έχει λήξει και δεν τίθεται κανένα ζήτημα μεταξύ μας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην εταιρεία μου Gold Air Handling, για την στήριξη».

Με αφορμή την τελευταία αυτή εξέλιξη, ο Λευτέρης Αυγενάκης σε ανάρτησή του στο X, αποκαλεί τον εργαζόμενο “Παναγιώτη” και τον ευχαριστεί «για την κατανόησή του σε ένα ατυχές περιστατικό ». Ο πρώην υπουργός μιλάει πάλι για εργαλειοποίηση από συγκεκριμένους κύκλους που επιζητούν την πολιτική του εξόντωση, ενώ όλοι είδαν το βιντεο όπου αρπάζει πολύ βίαια το τηλέφωνο από τον νεαρό υπάλληλο και “χτυπιέται” από τα νεύρα του, παίρνοντας σβάρνα διάφορα και αντιδρώντας εν συνεχεία και προς τους αστυνομικούς που εκλήθησαν.

Στην ανάρτηση του γράφει τα εξής: «Ευχαριστώ τον Παναγιώτη για την κατανόησή του σε ένα ατυχές περιστατικό αλλά και τον συγχαίρω για το θάρρος του να αντισταθεί στην απίστευτη εργαλειοποίησή του από συγκεκριμένους κύκλους που επιζητούν την πολιτική μου εξόντωση. Μετά από 14 ημέρες αδιανόητων υπερβολών και παραπληροφόρησης χαίρομαι που επιτέλους το περιστατικό αυτό κλείνει με τον τρόπο που πρέπει. Οφείλουμε να ορθώσουμε το ανάστημα μας απέναντι στην τοξικότητα που με ευκολία κάποιοι καλλιεργούν και χαίρομαι που ο Παναγιώτης, ένας νέος άνθρωπος μας έδειξε τον δρόμο. Λυπάμαι και πάλι για την αναστάτωση που άθελά μου προκάλεσα στον Παναγιώτη. Συνεχίζουμε…», καταλήγει η ανάρτηση.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι