Στον εισαγγελέα ο 49χρονος Έλληνας που έδειρε και προσπάθησε να χτυπήσει με το ΙΧ του εργαζόμενο

Στον εισαγγελέα ο 49χρονος Έλληνας που έδειρε και προσπάθησε να χτυπήσει με το ΙΧ του εργαζόμενο

Συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας από αστυνομικούς του τμήματος Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας της διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ο 49χρονος ιδιοκτήτης συνεργείου στου Ρέντη για σωματικές βλάβες, εξύβριση και απειλή που τελέστηκε με ρατσιστικά χαρακτηριστικά εναντίον αλλοδαπού υπαλλήλου του.

Ο τελευταίος είπε ότι ήταν απλήρωτος ενώ δούλευε πάνω από 12 ώρες την ημέρα και όταν ζήτησε να πληρωθεί, ο 49χρονος φέρεται να είπε “άντε χάσου βρωμοπακιστανέ, όλοι κλέφτες είστε”, τον χτύπησε και τον κυνήγησε μάλιστα με το όχημά του στην γειτονιά.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομία, ο 49χρονος επιτέθηκε με γροθιές και κλωτσιές σε 27χρονο αλλοδαπό εργαζόμενο στην επιχείρησή του, με αφορμή διαφωνία στο πλαίσιο της εργασιακής τους σχέσης. Κατά τη διάρκεια της επίθεσης, ο 49χρονος απηύθυνε υβριστικές εκφράσεις και απειλές, θίγοντας την εθνική καταγωγή του εργαζομένου.

Κατά την προσπάθεια του αλλοδαπού να απομακρυνθεί από το σημείο της επίθεσης, ο επιτιθέμενος επιβιβάστηκε σε όχημα εντός του συνεργείου και αποπειράθηκε να τον χτυπήσει με αυτό, καταδιώκοντας τον και στην γύρω περιοχή, όπου προσέτρεξε ο 27χρονος, στην προσπάθεια του να γλιτώσει. Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πειραιά.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι