Το Ισραήλ αναχαίτισε πύραυλο των Χουθι με στόχο την Εϊλάτ

Drones και ταχύπλοα περιπολικά των Χούτι καταστράφηκαν από τον αμερικανικό στρατό

Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε ότι η αντιαεροπορική άμυνα αναχαίτισε σήμερα πύραυλο εδάφους-εδάφους που εκτοξεύθηκε από την Υεμένη με στόχο την πόλη Εϊλάτ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωσή του, το σύστημα αντιαεροπορικής άμυνας Arrow 3 κατέρριψε το βλήμα πριν αυτό περάσει σε ισραηλινό έδαφος. Πριν την αναχαίτιση, σειρήνες αεροπορικής επιδρομής ήχησαν στην πόλη Εϊλάτ του νότιου Ισραήλ, που βρίσκεται στις ακτές της Ερυθράς Θάλασσας, με τους κατοίκους να αναζητούν προστασία σε καταφύγια.

Χθες, ισραηλινά μαχητικά αεροσκάφη έπληξαν στρατιωτικούς στόχους των Χούθι κοντά στο λιμάνι Χοντέιντα της Υεμένης, σε απάντηση του drone που εκτόξευσαν μια μέρα πριν οι Χούθι με στόχο το Τελ Αβιβ. Οι Χουθι προειδοποίησαν ότι το χτύπημα στο λιμάνι τους θα έχει συνέπειες, καθώς σκοτώθηκαν τρία άτομα και τραυματίσθηκαν πάνω από 80.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx