Απεβίωσε ο εφοπλιστής Σπύρος Πολέμης

Απεβίωσε ο εφοπλιστής Σπύρος Πολέμης

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 87 ετών ο εφοπλιστής Σπύρος Μ. Πολέμης.

Ο Σπύρος Πολέμης ήταν επικεφαλής της Seacrest Shipping με έδρα το Λονδίνο, αλλά και ιδρυτικό μέλος και επίτιμος πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Άνδρου.

Στην ανακοίνωση του Ναυτικού Ομίλου Άνδρου αναφέρεται ότι «με μεγάλη θλίψη σας ανακοινώνουμε την είδηση του θανάτου του επιτίμου προέδρου, ιδρυτικού μέλους ,επί μακρόν προέδρου του Ναυτικού Ομίλου Άνδρου και πρώην προέδρου του Παγκοσμίου Ναυτικού Επιμελητηρίου (International Chamber of Shipping) Σπύρου Μιχ. Πολέμη εχθές Κυριακή 21 Ιουλίου 2024».

Ο Σπύρος Μ. Πολέμης ήταν σημαίνων παράγοντας στα τρία ναυτιλιακά κέντρα με ελληνική παρουσία, δηλαδή στη Νέα Υόρκη, στο Λονδίνο και στον Πειραιά. Εκτός από πρόεδρος του Διεθνούς Ναυτιλιακού Επιμελητηρίου (ICS), υπήρξε και πρόεδρος της Ένωσης Πλοιοκτητών χύδην ξηρού φορτίου Intercargo.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι