Καταστράφηκε CD με σημαντικές συνομιλίες για την δολοφονία Καραϊβάζ

Καταστράφηκε CD με σημαντικές συνομιλίες για την δολοφονία Καραϊβάζ

Τί περιείχε το CD.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας https://freedomofpress.gr/ ένα σημαντικό CD με συνομιλίες για την δολοφονία του Γιώργου Καραιβάζ καταστράφηκε. Οι συνομιλίες ήταν από το κινητό του δημοσιογράφου, που περιλάμβανε μηνύματα του με αξιωματούχους από την εφαρμογή WhatsApp.

Συγκεκριμένα, κατά τη σημερινή δικάσιμο κι ενώ η έδρα κατέγραφε τα αναγνωστέα έγγραφα, «διαβάστηκε» το τεκμήριο με αριθμό 33, στο οποίο υπήρχαν επαφές του Καραιβάζ στην εφαρμογή WhatsApp.

Η έδρα ανέγνωσε από την έκθεση τεκμηρίων ότι σε αυτές περιλαμβάνονταν, μεταξύ άλλων, τα ονόματα του πρώην διευθυντή του γραφείου του Πρωθυπουργού, Γρήγορη Δημητριάδη, του πρώην διοικητή της ΕΥΠ, Παναγιώτη Κοντολέοντα, του πρώην αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. Μιχάλη Καραμαλάκη.

Ωστόσο, μετά την ανάγνωση του σχετικού, η εισαγγελέας έσπευσε να ενημερώσει ότι το CD με το περιεχόμενο από τις επαφές αυτές έχει καταστραφεί, επειδή τρυπήθηκε από συρραπτικο.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, το περιεχόμενο δεν είχε αποτυπωθεί σε έγγραφο (όπως θα παρουσιαζόταν στο δικαστήριο) και δεν ζητήθηκε αντίγραφο από την έδρα. Η αποκάλυψη αυτή προκαλεί εύλογα ερωτήματα για το περιεχόμενο των επαφών που χάθηκαν.

Πηγή: in.gr

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx