Νεπάλ: Βίντεο από πτώση αεροσκάφους – 18 νεκροί, όλοι τεχνικοί επισκευής αεροσκαφών

Νεπάλ: Βίντεο από πτώση αεροσκάφους – 18 νεκροί, όλοι τεχνικοί επισκευής αεροσκαφών

Τουλάχιστον 18 άνδρες σκοτώθηκαν όταν μικρό αεροπλάνο συνετρίβη και τυλίχθηκε στις φλόγες κατά την απογείωσή του σήμερα από το Κατμαντού, την πρωτεύουσα του Νεπάλ. Σώθηκε με βαριά τραύματα μόνον ο πιλότος.

Όσοι επέβαιναν ήταν τεχνικοί οι οποίοι μεταφέρονταν στην πόλη Ποκάρα για να κάνουν ελέγχους συντήρησης σε αεροσκάφη. Όπως ανακοινώθηκε, αλλά φαίνεται και στο βιντεο, το αεροπλάνο έπιασε φωτιά αφού εξετράπη της πορείας του στον διάδρομο απογείωσης και συνετρίβη ανατολικά του διαδρόμου.

Το αεροσκάφος ανήκε στην τοπική αεροπορική εταιρεία Saurya Airlines που εκτελεί εσωτερικές πτήσεις στο Νεπάλ με δύο Bombardier CRJ-200 περιφερειακά αεροσκάφη, σύμφωνα με τον Flight Radar 24. Το Νεπάλ έχει επικριθεί για τα χαμηλά επίπεδα αεροπορικής ασφάλειας τη χώρα, και σχεδόν 350 άνθρωποι έχουν σκοτωθεί σε συντριβές αεροπλάνων ή ελικοπτέρων στην περιοχή αυτή από το 2000.

 

 

 

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι