Κηδεύθηκε ο άτυχος 14χρονος που καταπλακώθηκε από τρακτέρ

Κοριτσάκι 3,5 ετών έχασε τη ζωή του εξαιτίας μυοκαρδίτιδας από παρβοϊό,

Το τελευταίο αντίο είπαν σήμερα το μεσημέρι oι γονείς, η αδελφή, συγγενείς και φίλοι του 14χρονου αγοριού, που καταπλακώθηκε από τρακτέρ χθες το πρωί στη Θεσσαλονίκη, στην περιοχή της Νέας Απολλωνίας.

Η κηδεία έγινε στον Ιερό Ναό των Αποστόλων Πέτρου και Παύλου. Το τραγικό περιστατικό με το τρακτέρ, σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Καβάλας, όταν ο 14χρονος ανέβηκε στο τρακτέρ του 60χρονου θείου του για να τον βοηθήσει στο χωράφι με τις ελιές. Τότε ξαφνικά το τρακτέρ παρουσίασε μηχανική βλάβη, όπως είπε ο θείος του παιδιού, και ο ίδιος έχασε τον έλεγχο, με αποτέλεσμα να καταπλακωθεί θείος και ανιψιός. Το 14χρονο αγόρι υπέκυψε στα τραύματά του λίγη ώρα αργότερα, ο δε θείος νοσηλεύεται  στο νοσοκομείο Παπανικολάου.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι