Άδανα: Βίντεο από πτώση ΙΧ σε φράγμα – Βλάβη στο τιμόνι ή σπασμωδική κίνηση οδηγού ξεκληρίζει την οικογένειά του

Άδανα: Βίντεο από πτώση ΙΧ σε φράγμα – Βλάβη στο τιμόνι ή σπασμωδική κίνηση οδηγού ξεκληρίζει την οικογένειά του

Πατέρας, μάνα και δυο αγόρια 13 και 16 ετών αντίστοιχα έχασαν τη ζωή τους όταν το ΙΧ που μάλλον οδηγούσε ο πατέρας, ξαφνικά άρχισε να διαγράφει “τρελή πορεία” και έπεσε από τη γέφυρα στη λίμνη φράγματος, στα Άδανα.

Στο βίντεο το ΙΧ της οικογένειας φαίνεται να κινείται κανονικά σε γέφυρα, ενώ άλλα οχήματα αποτολμούν προσπέραση παρότι έρχονται οχήματα από την αντίθετη κατεύθυνση και υπάρχει κινδυνος μετωπικής. Το ΙΧ της οικογένειας δεν αποτολμά προσπέραση, αλλά ξαφνικά κινείται τρελά, είτε επειδή παρουσιάστηκε βλάβη το τιμόνι, είτε επειδή ο οδηγός αποφάσισε να κάνει προσπέραση και άλλαξε γνώμη στρίβοντας όμως το τιμόνι τόσο απότομα και με τόση ταχύτηα, που σπάει το μεταλλικό προστατευτικό και “βουτάει” στη λίμνη με ταχύτητα.

 

Το ατύχημα σημειώθηκε στις 21 Ιουλίου στη γέφυρα Çatalan στην περιοχή Topalak της περιοχής Çukurova (η αρχαία πεδιάδα της Κιλικίας). Το αυτοκίνητο οδηγούσε ο Veysel Aydoğmuş, και είχε μαζί τον 16χρονο γιο του Batuhan, τον 13χρονο γιο του Mete και τη σύζυγό του Emine.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας που ξεκίνησαν δύτες, βρέθηκε πρώτο το άψυχο σώμα του 16χρονου Batuhan έξω από το αυτοκίνητο. Εν συνεχεία μέσα στο όχημα, σε βάθος 25 μέτρων,  βρέθηκαν νεκροί οι άλλοι τρεις.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx