SAMSUNG Galaxy Z Fold6 5G και Galaxy Ζ Flip6 5G: Διαθέσιμα σε COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟ 

SAMSUNG Galaxy Z Fold6 5G και Galaxy Ζ Flip6 5G: Διαθέσιμα σε COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟ 

  • Διαθέσιμα και τα νέα Galaxy Watch7, Galaxy Watch Ultra και Galaxy Buds3 | Buds3 Pro 

Τα νέα αναδιπλούμενα Smartphones SAMSUNG Galaxy Z Fold6 5G και Galaxy Ζ Flip6 5G, η νέα σειρά Galaxy Watch7 | Watch Ultra, αλλά και τα νέα Galaxy Buds3 & Galaxy Buds3 Pro, ήρθαν στην COSMOTE και τον ΓΕΡΜΑΝΟ. Η τιμή τους ξεκινάει από 2.099€* (ή από 43,73€ /μήνα σε 48 άτοκες δόσεις) για το Galaxy Z Fold6 και από 1.249€ (ή από 26,02€/μήνα σε έως 48 άτοκες δόσεις**) για το Galaxy Z Flip6. Τα νέα μοντέλα διατίθενται ακόμα φθηνότερα στα προγράμματα COSMOTE GIGAMAX, ενώ μέχρι τις 18 Αυγούστου με κάθε αγορά Galaxy Z Fold6 | Z Flip6 οι καταναλωτές έχουν έκπτωση 100€*** στα Galaxy Buds3. Επιπλέον, στα φυσικά καταστήματα COSMOTE ή ΓΕΡΜΑΝΟΣ, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τα αποκτήσουν με δόσεις αλλά χωρίς κάρτα, και να πάρουν δώρο τους τόκους****.  

 Με premium ανθεκτικό σχεδιασμό και δυνατές επιδόσεις, τα νέα foldables της SAMSUNG υποστηρίζουν προηγμένες λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης Galaxy AI και είναι εξοπλισμένα με τον πανίσχυρο επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 3 για Galaxy, για γρήγορο multitasking. Έχουν τριπλή κάμερα με κύρια 50MP και selfie 10MP. Είναι, επίσης, 5G, πιστοποιημένα στο δίκτυο COSMOTE, για να απολαμβάνουν οι χρήστες τις ταχύτητες και τις δυνατότητες του μεγαλύτερου 5G δικτύου στη χώρα***** 

 Το Galaxy Z Fold6, το πιο ελαφρύ Fold μέχρι σήμερα, έχει εσωτερική οθόνη 7,6” Dynamic AMOLED 2X και εξωτερική 6,3’’ HD+ Dynamic AMOLED 2X. Με βελτιωμένο και λεπτότερο S Pen, μπαταρία 4400mAh που κρατάει όλη μέρα, υποστηρίζει υπερταχεία ενσύρματη και ταχεία ασύρματη φόρτιση και διατίθεται σε ασημί, ρoζ και μπλε. 

 Το Galaxy Z Flip6 διαθέτει εξωτερική οθόνη 3,4” Super AMOLED και εσωτερική 6,7” Dynamic AMOLED 2X. Με μπαταρία 4.000mAh για μεγαλύτερη διάρκεια και υποστήριξη υπερταχείας φόρτισης. Κυκλοφορεί σε μπλε, ασημί, κίτρινο και ανοιχτό πράσινο (Mint). 

 SAMSUNG Galaxy Watch7 & Galaxy Watch Ultra 

 Τα Galaxy Watch7 και Galaxy Watch Ultra είναι τα πρώτα ρολόγια με Galaxy AI. Βοηθούν στον καθημερινό έλεγχο της ευεξίας, διαθέτουν ολοκαίνουργιο hardware με διπλό σύστημα GPS, νέο αισθητήρα Bioactive για πιο ακριβείς μετρήσεις και ισχυρότερο επεξεργαστή. Η μπαταρία τους διαρκεί περισσότερο και υποστηρίζουν ένα μεγάλο εύρος εφαρμογών. Η σειρά Galaxy Watch7 ξεκινά από 319,90€ (ή από 13,33€/μήνα σε έως 24 άτοκες δόσεις), ενώ η σειρά Galaxy Watch Ultra, ιδανική για κάθε αθλητή, κοστίζει 699,90€ (ή από 19,44 €/μήνα σε 36 άτοκες δόσεις).  

 SAMSUNG Galaxy Buds3 | Buds3 Pro 

Τα ασύρματα ακουστικά Galaxy Buds3 | Buds3 Pro προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία ακρόασης. Διαθέτουν προσαρμοσμένο ισοσταθμιστή (EQ) και ενεργή ακύρωση θορύβων (ANC) που λειτουργεί σε πραγματικό χρόνο με τη δύναμη του Galaxy AI, ενώ είναι και αδιάβροχα με πιστοποίηση ΙP57. Τα Galaxy Buds3 διατίθενται στα 179,90€ (ή με14,99€/μήνα σε 12 άτοκες δόσεις) και τα Buds3 Pro στα 249,90€ (ή με 20,83€/ μήνα σε 12 άτοκες δόσεις). 


 

*Όλες οι τιμές είναι ενδεικτικές και συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ.

**Οι άτοκες δόσεις αφορούν εξόφληση μέσω πιστωτικών καρτών.

***Η έκπτωση 100€ ισχύει με κάθε αγορά SAMSUNG Galaxy Z Fold6 | Z Flip6 στα SAMSUNG Galaxy Buds3 και Buds2 Pro, ενώ θα δίνονται δωρεάν τα SAMSUNG Galaxy Buds FE & Buds2.

****Η προσφορά «Δώρο οι Τόκοι», της υπηρεσίας Παροχής Δανείου για Απόκτηση Φυσικών Αγαθών, ισχύει αποκλειστικά στα φυσικά καταστήματα από 15/07/2024 έως 31/08/2024 και μόνο για αγορές προϊόντων τεχνολογίας τελικής αξίας από €250 έως €5.000.

*****Σύμφωνα με δημοσιευμένα στοιχεία στις ιστοσελίδες των παρόχων.

 

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι