Δύο πύρινα μέτωπα στην Εύβοια: Επιχειρούν και εναέριες δυνάμεις

Δύο πύρινα μέτωπα στην Εύβοια: Επιχειρούν και εναέριες δυνάμεις

Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική, το πρωί του Σαββάτου (17/8) λίγο μετά τις 7:30 για φωτιά καθώς δύο φωτιές ξέσπασαν στην Εύβοια. Επιχειρούν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις.

Η πρώτη φωτιά στην Εύβοια εκδηλώθηκε στο χωριό Τσακαίους και καίει σε δασική έκταση. Στο σημείο βρίσκονται εθελοντές, κάτοικοι και ισχυρές Πυροσβεστικές Δυνάμεις από την Κάρυστο, το Αλιβέρι και τη Χαλκίδα, ενώ έχουν ζητηθεί και εναέρια μέσα.

Σύμφωνα με το evima.gr η φωτιά ξεκίνησε πάνω απο τον υποσταθμό της ΔΕΗ στον κόμβο των Ραπταίων. Η δεύτερη ξέσπασε στο εκκλησάκι του Αγίου Αθανάσιου ανάμεσα στο χωριό Ζάρακες και τον Αλμυροπόταμο στο σημείο σπεύδουν πυροσβεστικές δυνάμεις. Να σημειωθεί ότι η Εύβοια βρίσκεται στις περιοχές όπου σήμερα έχει σημάνει «πορτοκαλί» συναγερμός για το ενδεχόμενο πυρκαγιάς.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι