ΣΥΡΙΖΑ: Άφεση αμαρτιών δίνει ο Μητσοτάκης στους υπουργούς που γλένταγαν εν μέσω πυρκαγιών

ΣΥΡΙΖΑ: Άφεση αμαρτιών δίνει ο Μητσοτάκης στους υπουργούς που γλένταγαν εν μέσω πυρκαγιών

Σκληρή ανακοίνωση της Κουμουνδούρου.

Στο στόχαστρο της Κουμουνδούρου έχουν μπει η Ζωή Ράπτη και ο Βασίλης Οικονόμου, οι οποίοι αποδεδειγμένα γλένταγαν την ώρα που πολίτες και πυροσβέστες στις εκλογικές τους περιφέρειες έδιναν μάχη με τη μεγάλη πυρκαγιά που κατέκαψε τη Βορειοανατολική Αττική. Η Ζωή Ράπτη έχει τη θέση της υφυπουργού Ανάπτυξης και ο Βασίλης Οικονόμου είναι υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών.

Από την αξιωματική αντιπολίτευση εξαπολύουν έντονη κριτική στον πρωθυπουργό, αφού επέλεξε να τους έχει δίπλα του στη χθεσινή επίσκεψη στις πυρόπληκτες περιοχές. «Ο κ. Μητσοτάκης, δέκα ημέρες μετά την τεράστια πυρκαγιά, επέλεξε να συνοδεύεται από τους Βασίλη Οικονόμου και Ζωή Ράπτη, ξεπερνώντας κάθε όριο προκλητικότητας» τονίζουν από τον ΣΥΡΙΖΑ και συμπληρώνουν:

«Πώς αλλιώς να χαρακτηρίσει κανείς αυτή την επιλογή του, που προφανώς είχε στόχο την… άφεση αμαρτιών στα δύο κυβερνητικά μέλη, καθώς την ώρα της πυρκαγιάς η μεν κ. Ράπτη, Υφυπουργός ανάπτυξης και βουλευτής του Βορείου Τομέα Αθηνών, χόρευε σε σκάφος σε νησί του Αιγαίου, ο δε κ. Οικονόμου, βουλευτής Ανατολικής Αττικής, διασκέδαζε σε κλαμπ της Ρόδου; Η αλαζονεία χτυπάει κόκκινο. Αιδώς Αργείοι…».

Πηγή: documentonews

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx