Σκοτώθηκε 50χρονος αστυνομικός σε τροχαίο στο κέντρο της Αθήνας και ταξίαρχος στη Λάρισα

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 60χρονος που έριξε μπουνιά σε διευθυντή κλινικής στο Ιπποκράτειο

Σκοτώθηκε απόψε στη συμβολή των οδών Ηροδότου και Βασιλίσσης Σοφίας, στο κέντρο της Αθήνας, στο ύψος της Λέσχης Αξιωματικών, ένας 50χρονος αστυνομικός που οδηγούσε μοτοσικλέτα.

Στο σημείο έφτασαν μέσα σε 3 λεπτά τρεις μοτοσικλέτες ταχείας ανταπόκρισης του ΕΚΑΒ και ένα ασθενοφόρο ωστόσο για τον 50χρονο οδηγό μηχανής, ήταν ήδη αργά. Ο άτυχος άνδρας έφερε και το υπηρεσιακό του όπλο. Άγνωστα παραμένουν μέχρι στιγμής οι συνθήκες υπό τις οποίες έχασε τη ζωή του. Σύμφωνα με πληροφορίες έχασε ξαφνικά τον έλεγχο της μοτοσικλέτας, αυτή ανατράπηκε και εκείνος χτύπησε καίρια στη άσφαλτο. Σύμφωνα με άλλες, συγκρούσθηκε με ΙΧ. Κάποια μέσα δεν αναφέρουν με σιγουριά ότι ήταν αστυνομικός, αλλά τα περισσότερα αναφέρουν όχι μόνον ότι ήταν μάχιμος αστυνομικός, αλλά και ότι το τροχαίο συνέβη εν ώρα υπηρεσίας.

Όσον αφορά στον στρατιωτικό, έφυγε από τη ζωή σήμερα το πρωί σε ηλικία 63 ετών ένας ε.α Ταξίαρχος του Στρατού Ξηράς, απόφοιτος της ΣΣΕ, Τάξεως 1985. Ο θάνατός του σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ήταν από ανακοπή, την οποία υπέστη μάλιστα ενώ οδηγούσε το ΙΧ του.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx