Γιος υποστράτηγου της ΕΛΑΣ στόχος επίθεσης στη Φιλοθέη

Γιος υποστράτηγου της ΕΛΑΣ στόχος επίθεσης στη Φιλοθέη

Γιος υψηλόβαθμου αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ, είναι ο 18χρονος απόφοιτος του Αρσακείου, που τη νύχτα  δέχθηκε επίθεση από ομάδα νέων στην Φιλοθέη, καθώς οι τελευταίοι θεωρούν ότι η πλατεία είναι δική τους και “απαγορεύουν” σε οποιονδήποτε άλλο να καθίσει στα παγκάκια της. Εν μέρει τα κίνητρα ήταν και οπαδικά πάντως.

Το αγόρι νοσηλεύεται σε ιδιωτική κλινική με τραύματα στο λαιμό. Δύο από τους επιτιθέμενους συνελήφθησαν και αναζητούνται οι υπόλοιποι. Η επίθεση σημειώθηκε στις 02:00 τη νύχτα όταν το αγόρι με δύο φίλους του κάθισαν στα παγκάκια. Εμφανίστηκαν ξαφνικά δύο παρέες νεαρών με ισάριθμα ΙΧ και άρχισαν να διαπληκτίζονται και να “έρχονται στα χέρια” για το ποια “παρέα” από τις δύο κάνει κουμάντο στην πλατεία.

Ο 18χρονος σκέφτηκε να απομακρύνει το ΙΧ της μητέρας του που ήταν παρκαρισμένο εκεί, γιατί φοβήθηκε ότι θα υποστεί ζημιές από τη συμπλοκή. Τότε η μία ομάδα τον πλησίασε και είδε ότι το μπρελόκ με τα κλειδιά του αυτοκινήτου είχε το σήμα μεγάλης ποδοσφαιρικής ομάδας. Τότε άρχισαν όλοι μαζί να τον χτυπούν στο στήθος και το κεφάλι. Ο νεαρός δεν αντιστάθηκε, και όταν οι νταήδες απομακρύνθηκαν λίγο, πήγε να μπει στο αυτοκίνητο,  και τότε εκείνοι επέστρεψαν και συνέχισαν το άγριο ξύλο.

Στο σημείο έφτασαν άνδρες της ΟΠΚΕ, που προχώρησαν στις δύο προαναφερόμενες συλλήψεις Οι δράστες, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι από τις περιοχές της Φιλοθέης, του Χαλανδρίου και της Αγίας Παρασκευής, ηλικίας 18-20 ετών. Προ ημερών είχε σημειωθεί ανάλογο βίαιο περιστατικό μεταξύ των δυο ομάδων.

 

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx