Συνεδριάζει το απόγευμα η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ

ΣΥΡΙΖΑ: Τελειώνει η διαμονή στο πολιτικό ρετιρέ, Σταύρος Λυγερός

Στη σημερινή συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος, που σύμφωνα με πληροφορίες έχει οριστεί για τις 16:00, θα συζητηθούν τα νέα δεδομένα που διαμορφώνονται για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης μετά την υπερψήφιση της πρότασης μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη.

Ένα σοβαρό θέμα είναι το χρονοδιάγραμμα για τις εκλογές προέδρου, αλλά πρακτικά επείγει να αποφασισθεί οριστικά ποιος θα εκπροσωπήσει το κόμμα στην ΔΕΘ, όπου κανονικά θα μιλούσε ο Στέφανος Καασελάκης. Σε χθεσινή συνέντευξη της η γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής, Ράνια Σβίγκου, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι «η Πολιτική Γραμματεία θα συζητήσει επισταμένα για την καλύτερη δυνατή παρουσία του κόμματος στη ΔΕΘ, στην οποία η Κ.Ε. αποφάσισε ότι θα εκπροσωπηθούμε από τον επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας μας, τον Νίκο Παππά».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx