Πυροβολισμοί κοντά στο σημείο όπου βρισκόταν ο Τραμπ

Πυροβολισμοί κοντά στο σημείο όπου βρισκόταν ο Τραμπ

«Ο Ρεπουμπλικανός υποψήφιος πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ είναι ασφαλής έπειτα από πυροβολισμούς που σημειώθηκαν σε κοντινή απόσταση από το σημείο στο οποίο βρισκόταν», ανακοίνωσε πριν από λίγο η ομάδα προεκλογικής του εκστρατείας, λέγοντας πως «δεν υπάρχουν ακόμη διαθέσιμες περισσότερες λεπτομέρειες».

Το Reuters δεν μπόρεσε να προσδιορίσει αμέσως πού βρισκόταν ο Τραμπ όταν η εκστρατεία εξέδωσε την ανακοίνωση. Οι πυροβολισμοί έπεσαν στη Φλόριντα μεσημεριανή (τοπική) ώρα. Υπενθυμίζεται ότι ο Ντοναλντ Τραμπ τραυματίστηκε σε μια απόπειρα δολοφονίας εναντίον του στην Πενσυλβάνια στις 13 Ιουλίου. Δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε αν οι πυροβολισμοί που σημειώθηκαν προ ολίγου ήταν τυχαίοι (π.χ. συμπλοκή υποκόσμου), ή αν σχετίζονταν με την προεκλογική εκστρατεία.

Πηγη: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Reuters, Associated Press

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx