Πολάκης: Κουράστηκα να είμαι νεροκουβαλητής για ανθρώπους πιο αδύναμους από μένα

Πολάκης: Κουράστηκα να είμαι νεροκουβαλητής για ανθρώπους πιο αδύναμους από μένα

Περιοδείες σε όλη την Ελλάδα, ενόψει των εσωκομματικών εκλογών στον ΣΥΡΙΖΑ για την ανάδειξη της νέας ηγεσίας, πραγματοποιεί ο υποψήφιος για την προεδρία του κόμματος, Παύλος Πολάκης, που μιλώντας απόψε στα Χανιά  είπε μεταξύ άλλων «βγήκα μπροστά, γιατί βαρέθηκα να κουβαλάω νερό σε ανθρώπους πιο αδύναμους από μένα».

Από τα Χανιά, ο βουλευτής Χανίων, που είχε στηρίξει στις πρώτες εκλογές τον Στέφανο Κασσελάκη, άφησε αιχμές για τον «έκπτωτο» πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ εκ νέου και εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση και στον πρωθυπουργό. Μίλησε στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Χανίων και μεταξύ άλλων είπε

«Αυτό που πρέπει να απαντήσει ο ΣΥΡΙΖΑ την επόμενη περίοδο είναι πώς δεν θα αφήσει τα παιδιά μας να μεταναστεύσουνε. Γενιές που εμείς πληρώσαμε με τη φορολογία μας να σπουδάσουν, αυτή τη στιγμή προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στο εξωτερικό», ανέφερε κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ο Παύλος Πολάκης.

Κατηγόρησε την κυβέρνηση Μητσοτάκη ότι στηρίζει μια μερίδα μεγαλοεπιχειρηματιών στους οποίους κατευθύνονται όπως είπε οι πόροι του Ταμείου Ανάκαμψης ενώ οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις δεν έχουν πρόσβαση σε αυτούς τους πόρους. Στο επίκεντρο της κριτικής του βρέθηκε και ο σχεδιασμός της κυβέρνησης για το ενεργειακό και την πράσινη ανάπτυξη λέγοντας ότι θα καταστρέψουν τη φυσιογνωμία, τον τουρισμό και την αγροτική παραγωγή του νησιού.

Για την επιλογή του να θέσει την υποψηφιότητα του για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε: «Αποφάσισα να θέσω υποψηφιότητα γιατί θεωρώ ότι η μέχρι τώρα διαδρομή μου και η εμπειρία μου σε πολλές θέσεις, με έχει εξοπλίσει με την απαραίτητη γνώση για να μπορέσω να ηγηθώ ενός σχεδίου που θα επιτρέψει στον ΣΥΡΙΖΑ να ξαναγίνει κυβερνώσα δύναμη. Κουράστηκα να κουβαλώ νερό σε ανθρώπους που αποδείχτηκαν πιο αδύναμοι από μένα. Και είπα να βγω μπροστά».

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx