Καισαριανή: Ασθενοφόρο έπεσε σε χαράδρα – Άγνωστη η κατάσταση της ασθενούς

Καισαριανή: Ασθενοφόρο έπεσε σε χαράδρα – Άγνωστη η κατάσταση της ασθενούς

Ιδιωτικής χρήσης ασθενοφόρο εξετράπη της πορείας του λόγω ολισθηρότητας του οδοστρώματος και έπεσε σε χαντάκι στη λεωφόρο Εθνικής Αντιστάσεως, στην Καισαριανή.

Και οι τρεις που επέβαιναν τραυματίσθηκαν -οδηγός, νοσηλευτής και μία γυναίκα ασθενής,. Διακομίσθηκαν σε νοσοκομείο αλλά δεν έχουμε μπορέσει ακόμη να μάθουμε τα της υγείας των τραυματιών και ειδικά της διακομιζομένης ασθενούς, που ήταν λογικά η πιο ευάλωτη από όλους. Έγινε γνωστό ότι στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό των επιβατών και δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ για τη μεταφορά τους. Το ασθενοφόρο τούμπαρε, έπεσε στη χαράδρα βάθους περίπου 5 μέτρων και σταμάτησε σε ένα ρέμα, που ευτυχώς δεν είχε νερό. Η ΕΡΤ αναφέρεται σε τρεις επιβαίνοντες, όμως άλλα μέσα αναφέρονται σε τέσσερις, που αν ευσταθεί, σημαίνει ότι η ασθενής συνοδευόταν.

Πηγή: ΕΡΤ

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx