Εντυπωσιακή επίδειξη ανδρών της ΕΚΑΜ στην 89η ΔΕΘ

Εντυπωσιακή επίδειξη ανδρών της ΕΚΑΜ στην 89η ΔΕΘ

Ανδρες της Ειδικής Κατασταλτικής Αντιτρομοκρατικής Μονάδας (ΕΚΑΜ), με σύγχρονο εξοπλισμό και επιχειρησιακή ακρίβεια, κάνουν καταρρίχιση από ύψος περίπου δέκα μέτρων, πετούν μία κρότου λάμψης για αντιπερισπασμό και κατευθύνονται σε αυτοκίνητο, όπου άνδρας κρατά όμηρο μία γυναίκα.

Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα τα “κομάντος” της ΕΛ.ΑΣ. συλλαμβάνουν τον κακοποιό και απελευθερώνουν την όμηρο, την οποία οδηγούν με ασφάλεια σε υπηρεσιακό βανάκι. Την επιχείρηση παρακολουθεί ελεύθερος σκοπευτής που με το δάκτυλο στην σκανδάλη είναι έτοιμος να επέμβει.

Πρόκειται για άσκηση που πραγματοποιήθηκε μπροστά από το περίπτερο της Αστυνομίας στην 89η ΔΕΘ. Στόχος να παρουσιαστεί ο επαγγελματισμός και η επιχειρησιακή ετοιμότητα των ειδικών αστυνομικών δυνάμεων σε σοβαρό περιστατικό ομηρίας που θα μπορούσε να προκύψει.

Η άσκηση έγινε υπό τα βλέμματα του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και της ηγεσίας της ΕΛ.ΑΣ., με τους ειδικά εκπαιδευμένους άνδρες της ΕΚΑΜ να εισπράττουν το θερμό χειροκρότημα όλων όσοι την παρακολούθησαν.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx