Κλέφτης κατάπιε ευμέγεθες αυγό τύπου Φαμπερζέ και η αστυνομία περίμενε στην… τουαλέτα

Κλέφτης κατάπιε ευμέγεθες αυγό τύπου Φαμπερζέ και η αστυνομία περίμενε στην… τουαλέτα

“Ανακτήθηκε” το πολύτιμο μενταγιόν σε σχήμα αυγού που είχε καταπιεί κλέφτης

Άνδρας 32 ετών οργάνωσε κλοπή “αυγού” με διαμάντια και έχοντας κατά νου να το “βγάλει” δια της φυσικής οδού, προμηθεύτηκε μάλιστα και αμμολεκάνη (σ.σ. για να αφοδεύουν οι οικιακές γάτες). Συνελήφθη όμως, οπότε η αστυνομία απλώς περίμενε με υπομονή την φύση να κάνει τη δουλειά της. Η αξία του μενταγιόν προ αφοδεύσεως ήταν 17.000 ευρώ, αλλά τώρα μπορεί να έπεσε.

Επρόκειτο για κόσμημα με χρυσό πλέγμα που πωλείτο σε κοσμηματοπωλείο του Όκλαντ στη Νέα Ζηλανδία. Κοσμείτο με διαμάντια και σκούρα μπλε ζαφείρια που ίσως προκάλεσαν και εσωτερικά τραύματα στο γαστρεντερικό του κλέφτη. Οι διαστάσεις του ήταν και παραμένουν περίπου 8 εκατοστά σε μήκος και περί τα 5 σε πλάτος στο κέντρο. Ο κλέφτης πάντως, δεν είχε πληρώσει ούτε την αμμολεκάνη που νόμιζε ότι θα χρειαστεί για να πάρει το αυγό όταν αφοδεύσει -κι εκείνην την έκλεψε.

Η Αστυνομία ανακοίνωσε ότι στη διάρκεια των τριών ημερών που κρατείτο ο άνδρας, κλήθηκε γιατρός και έγιναν εξετάσεις, αλλά δεν χρειάσθηκε επέμβαση. Πάντως είναι απορίας άξιο πώς κατάφερε να το καταπιεί εξαρχής, λόγω του υπολογίσιμου μεγέθους του. Από το έντερό του βγήκε άθικτη ακόμα και η ετικέτα που ανέγραφε την τιμή του κοσμήματος!

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx