Καθυστερεί η αναχώρηση του Κυριάκου Μητσοτάκη για το Νταβός λόγω κακοκαιρίας

Καθυστερεί η αναχώρηση του Κυριάκου Μητσοτάκη για το Νταβός λόγω κακοκαιρίας

Η κακοκαιρία που πλήττει τη χώρα φαίνεται πως επέφερε μια μικρή ανατροπή στα σχέδια για αναχώρηση του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, για το Νταβός της Ελβετίας, προκειμένου να συμμετάσχει στις εργασίες του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η απόφαση πάρθηκε προκειμένου να υπάρχει πλήρης εικόνα και συντονισμός για την αντιμετώπιση των συνεπειών της κακοκαιρίας, η οποία προκαλεί προβλήματα σε μετακινήσεις και υποδομές σε αρκετές περιοχές.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx