Τσουκαλάς: Το συνέδριό μας είπε ένα πολύ μεγάλο “ναι” στην πολιτική αλλαγή

Κ. Τσουκαλάς για νέα ανεξάρτητη αρχή για την εποπτεία της αγοράς: Πολύ αργά, η ζημιά που έχει ήδη γίνει

«Αν κάποιος μάλιστα παρακολουθήσει τις ομιλίες, θα δει ότι πολλοί ήταν εκείνοι που αναφέρθηκαν στην ανάγκη του να υπάρχουν ρήξεις και ως η επόμενη κυβέρνηση να μπορέσουμε να οδηγήσουμε τη χώρα σε ένα καλύτερο μέλλον», δήλωσε μιλώντας στην εκπομπή «Συνδέσεις» της ΕΡΤ και έθεσε το ζήτημα της ανάγκης «να απαντήσουμε στα μεγάλα ζητούμενα».

Όπως εξήγησε, «τα μεγάλα ζητούμενα είναι ένα ισχυρό κοινωνικό κράτος, η γεωπολιτική θέση της χώρας, το πώς μπορούμε ξανά να δώσουμε ένα νέο ελληνικό όραμα οικουμενικότητας», ενώ σημείωσε πως «υπενθυμίσαμε σε όλους ότι είμαστε μια παράταξη με μακρά παράδοση μεγάλων ενωτικών και πατριωτικών επιλογών. Από την αναγνώριση της εθνικής αντίστασης μέχρι το ζήτημα της αναγνώρισης της γενοκτονίας των Ποντίων ως ψήφισμα, σε όλα αυτά το ΠΑΣΟΚ είχε πάντα μια προσήλωση και ένα όραμα εθνικό», για να τονίσει πως «η χώρα μας χρειάζεται να βγει από τη μιζέρια και την παρακμή που την έχει βυθίσει η Νέα Δημοκρατία».

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx