O Ερντογάν άφησε όρθια την πρόεδρο της Κομισιόν! Προσβολή της ΕΕ (vid.)

Στις 6 Οκτωβρίου και με νέα σύνθεση οι διερευνητικές με την Τουρκία

Aντιδράσεις και σχόλια προκάλεσε το περιστατικό που σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της συνάντησης Ταγίπ Ερντογάν, Σαρλ Μισέλ, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν στη Τουρκία με τους δύο πρώτους να εμφανίζονται τουλάχιστον αγενείς. Όπως καταγράφηκε και στο βίντεο το οποίο κάνει τον γύρο του κόσμου η πρόεδρος της Κομισιόν, Ούρσουλα φον Ντερ Λάιεν στέκεται όρθια μπροστά στον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Σαρλ Μισέλ και τον Τούρκο πρόεδρο, Ταγίπ Ερντογάν, καθώς δεν είχε θέση για εκείνη στην αίθουσα συσκέψεων στο προεδρικό μέγαρο της Τουρκίας.

Στο βίντεο φαίνονται ο Μισέλ και ο Ερντογάν να κάθονται στις δύο πολυθρόνες, ενώ η Ούρσουλα φον Ντερ Λάιεν στέκεται όρθια και αμήχανη, κοιτάζοντάς τους και χωρίς να γνωρίζει που θα καθίσει η ίδια. Επίσης ακούγεται ένα «εχμ» στο βίντεο, μέχρι και τη στιγμή που “βρέθηκε” η λύση και κάθισε σε έναν καναπέ, περίπου 12 μέτρα μακριά και απέναντι από τον Τούρκο υπουργό Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, ο οποίος σύμφωνα με το διπλωματικό πρωτόκολλο βρίσκεται χαμηλότερα στην ιεραρχία.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx