Η Τουρκία της Δύσης! 461 δολοφονίες γυναικών, χιλιάδες άλλες κακοποιημένες

Στις 6 Οκτωβρίου και με νέα σύνθεση οι διερευνητικές με την Τουρκία

Και το 2020 δυστυχώς δεν σταμάτησαν οι ειδήσεις για δολοφονίες γυναικών βία σε βάρος γυναικών, σεξουαλικές επιθέσεις και σεξουαλικές παρενοχλήσεις. Στο 2020 που πέρασε υπό τη σκιά του κορονοιου δολοφονήθηκαν 461 γυναίκες.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της πλατφόρμας θα σταματήσουμε τις δολοφονίες γυναικών από τους 461 θάνατους, οι 162 καταχωρήθηκαν ως ύποπτοι. Στην χρονιά που πέρασε υπήρξε μεγάλη αύξηση στις περιπτώσεις υπόπτων θανάτων γυναικών. Ενώ το 2019 είχαν συμβεί 474 δολοφονίες γυναικών οι ύποπτοι θάνατοι ήταν 115. Ενώ στη χρονιά προετοιμαζόμαστε να αφήσουμε το 2020, ως ύποπτοι καταχωρήθηκαν αντικαταβολή οι θάνατοι 162 γυναικών, αναφέρουν τα Τουρκικά Νέα.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx