Άνοιξε η Γη στην Ιταλία! Τεράστια τρύπα, βάθους 20 μ. δίπλα σε νοσοκομείο (ΦΩΤΟ)

Ο Σταύρος Λυγερός για τις εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά

Μια τεράστια οπή δημιουργήθηκε νωρίς σήμερα το πρωί στο πάρκινγκ του νοσοκομείου Del Mare, στην πόλη της Νάπολης. Το έδαφος υποχώρησε και δημιουργήθηκε τρύπα η οποία είναι βαθιά περίπου είκοσι μέτρα, με περίμετρο πολλών μέτρων. Μέσα στην τεράστια αυτή οπή έχουν πέσει αυτοκίνητα, αλλά, όπως μεταδίδουν τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, μέχρι αυτή την στιγμή δεν προκύπτει να υπάρχουν τραυματίες.

Για προληπτικούς λόγους, εκκενώθηκε κέντρο για την φιλοξενία ασθενών με ήπια συμπτώματα κορονοϊού, το οποίο βρίσκεται δίπλα στο νοσοκομείο Del Mare. Σύμφωνα με την ιταλική δημόσια τηλεόραση Rai, η τραγωδία αποφεύχθηκε χάρη στους περιορισμούς της περιόδου αυτής, που δεν επιτρέπουν τις επισκέψεις στους ασθενείς που νοσηλεύονται στα νοσοκομεία της χώρας.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx