Γρεβενά: Χιονοστιβάδα έστειλε 27χρονο στο νοσοκομείο

Πέθανε το πρόωρο βρέφος από κορονοϊό – Διασωληνωμένη η μητέρα του

Στο νοσοκομείο των Γρεβενων διακομίσθηκε νεαρός που φέρεται να έχει τραυματιστεί από χιονοστιβάδα κατά την διάρκεια κατάβασης σε κορυφογραμμή του χιονοδρομικού κέντρου της Βασιλίτσας Γρεβενών.

Ο 27χρονος τραυματίας είναι κάτοικος Θεσσαλονίκης και μαζί με φίλους του και με τις σανίδες τους στα χέρια ανέβηκαν στην κορυφογραμμή του χιονοδρομικού, σε σημείο που προτιμούν όσοι κάνουν σνόουμπορντ. Σύμφωνα με τις πρώτες μαρτυρίες κατά την διάρκεια της κατάβασης οι φίλοι του είδαν το περιστατικό με την χιονοστιβάδα και μπόρεσαν έτσι να επέμβουν έγκαιρα και να τον απεγκλωβίσουν από τα χιόνια.

Ο πρόεδρος του χιονοδρομικού κέντρου δήλωσε ότι οι εγκαταστάσεις του Κέντρου είναι κλειστές, αλλά ευτυχώς τρία άτομα εκτελούσαν βάρδια ασφαλείας, οπότε δέχτηκαν τηλεφώνημα από το αστυνομικό τμήμα Πολυνερίου ότι αγνοείται νεαρός σκιέρ σε συγκεκριμένη τοποθεσία και προσέτρεξαν. Διασὠστης σε συνεργασία με τους υπόλοιπους εργαζομένους του Κέντρου έφτασαν στο σημείο και παρέλαβαν τον τραυματία. Στο ίδιο σημείο πριν από ένα χρόνο ειχε χάσει τη ζωή του ένας σκιέρ.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx