“Κατά πλειοψηφία” των ειδικών ανοίγουν τα γυμνάσια

Νέα μεταπτυχιακά από τη Σχολή Ευελπίδων και το Πολυτεχνείο Κρήτης

Οι 12 από τους 30 ειδικούς που συμμετείχαν στην τηλεδιάσκεψη για τα σχολεία ήταν υπέρ της άποψης στις “κόκκινες” περιοχές να μην ανοίξουν ούτε τα γυμνάσια. Οι 18 όμως ήταν υπέρ του να ανοίξουν “έστω αυτά” και πλειοψήφησαν.

Οι 12 που διαφώνησαν ήθελαν να μετατεθεί το άνοιγμα και των γυμνασίων κατά μια εβδομάδα τουλάχιστον και να επανεξετασθεί το ζήτημα. Τελικά στις κόκκινες περιοχές δεν θα ανοίξουν τα λύκεια και το θέμα των λυκείων θα επανεξετάζεται κάθε εβδομάδα, ανάλογα με την επιδημιολογική εικόνα κάθε περιοχής και της Αττικής ειδικότερα. Η εισήγησή τους από τη διάσκεψη χτες το βράδυ προωθήθηκε στη “κεντρική” επιτροπή των ειδικών οι οποίοι και δέχτηκαν να ανοίξουν τα γυμνάσια.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx