Βρήκαν 300 κιλά κοκαΐνης αξίας 100 εκατ. ευρώ

Δεκαεξάχρονος σκοτώνει κατά λάθος τον θείο του στο κυνήγι

Περισσότερα από 300 κιλά καθαρής κοκαΐνης κατασχέθηκαν στη Θεσσαλονίκη και συνελήφθησαν τρία στελέχη πολύ καλά οργανωμένου διεθνούς δικτύου εμπορίας και διακίνησης ναρκωτικών ενώ αναζητείται και τέταρτος.

Οι άνδρες που συνελήφθησαν ειναι ένας 37χρονος Αλβανός, ένας 36χρονος Κροάτης και ένας 35χρονος Έλληνας υπήκοος με καταγωγή από την Αλβανία. Σε επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε χθες το μεσημέρι στο κέντρο της Θεσσαλονίκης  οι τρεις προαναφερόμενοι άνδρες συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω.

Σε έρευνες που ακολούθησαν σε δύο οχήματα και στο διαμέρισμα που διέμενε ένας εξ αυτών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 324 κιλά καθαρής κοκαΐνης, χωρισμένα σε 260 δέματα, 5.265 ευρώ, πέντε κινητά τηλέφωνα που χρησιμοποιούσαν για τις συνεννοήσεις τους και φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής. Εκτιμάται ότι από την πώληση αυτής της ποσότητας οι δράστες θα αποκόμιζαν 100 εκατ. ευρώ.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx