Έμφραγμα έπαθε ο Νίκος Χαρδαλιάς

Ισχαιμικό επεισόδιο έπαθε ο Νίκος Χαρδαλιάς

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς.
επεισόδιο υπέστη νωρίς το μεσημέρι έμφραγμα και του τοποθετήθηκαν δύο στεντ στο νοσοκομείο Αγία Όλγα όπου διακομίσθηκε.

Σύμφωνα με τους θεράποντες δεν διατρέχει πλέον κίνδυνο, όμως κατά το παρελθόν έχει υποστεί  και άλλο έμφραγμα. Συγκεκριμένα, ο ηλικίας 52 ετών πολιτικός, είχε υποστεί έμφραγμα και στα 49 του χρόνια και είχε νοσηλευθεί στο Αγία Όλγα. Γι’ αυτό το λόγο και ζήτησε σήμερα από τον υπασπιστή του να τον μεταφέρει στο συγκεκριμένο νοσοκομείο όπου γνωρίζουν το ιστορικό του.

Όπως ανακοίνωσαν σήμερα οι θεράποντες γιατροί, θα παραμείνει για τρεις ημέρες στη ΜΕΘ.  Σήμερα κατά πληροφορίες έπαθε το νέο ισχαιμικό επεισόδιο, λίγο μετά από το ξέσπασμα της φωτιάς στην Κερατέα. Συνεργάτες του είπαν ότι ένιωθε πόνους στο στήθος εδώ και πέντε ημέρες. Τους ξαναένιωσε σήμερα, και ο γιατρός που τον παρακολουθεί λόγω του παλιού εμφράγματος, του είπε να πάρει ένα υπογλώσσιο και να μεταβεί άμεσα στο νοσοκομείο.Ο υπασπιστής του τον μετέφερε στο Κωνσταντοπούλειο Νοσοκομείο Αγία Όλγα.

Το ιατρικό ανακοινωθέν που εξεδόθη τρεις ώρες μετά την εισαγωγή του κ. Χαρδαλιά, αναφέρει τα εξής: «Περί την 14:30 σήμερα 16/08/2021 προσήλθε στο Νοσοκομείο μας ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων κ. Νικόλαος Χαρδαλιάς. Υπεβλήθη σε κλινικοεργαστηριακό έλεγχο και έγινε άμεσα στεφανιογραφία και αγγειοπλαστική στεφανιαίων αγγείων. Επιτυχώς. Θα παραμείνει στην Καρδιολογική Κλινική για παρακολούθηση».

Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά, όπως αναφέρουν κυβερνητικές πηγές. Επίσης γνωστοποιούν πως από την πρώτη στιγμή βρέθηκε στο νοσοκομείο, όπου διεκομίσθη ο κ.Χαρδαλιάς, ο αναπληρωτής Υπουργός Υγείας, Βασίλης Κοντοζαμάνης. Όπως ανακοινώθηκε από την Πολιτική Προστασία την ευθύνη συντονισμού των ενεργειών από την πλευρά της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, ανέλαβε ο γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, Βασίλειος Παπαγεωργίου.

Ταχεία ανάρρωση και να επιστρέψει υγιής στα καθήκοντα και την οικογένειά του εύχεται ​ στον υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Χαρδαλιά, και ο ΣΥΡΙΖΑ. Τον Νίκο Χαρδαλιά επισκέφτηκε στο νοσοκομείο Αγία Όλγα, ο τομεάρχης Πολιτικής Προστασίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Χρήστος Σπίρτζης, μεταφέροντας τις ευχές και τα περαστικά του Αλέξη Τσίπρα. Περαστικά στον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας εύχονται επίσης το Κίνημα Αλλαγής και ο εκπρόσωπός του, Παύλος Χρηστίδης.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι