Συγκλονίζει η πρώτη εμφάνιση της Ιωάννας που είχε δεχτεί επίθεση με βιτριόλι

Συγκλονίζει η πρώτη εμφάνιση της Ιωάννας που δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου, που δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι λόγω ερωτικής αντιζηλίας, συγκλόνισε το πανελλήνιο με την πρώτη της δημόσια εμφάνιση στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο. Η δίκη για την επίθεση ξεκινά σήμερα, ενώ και η γυναίκα βρέθηκε στο δικαστήριο το πρωί της Τετάρτης.

Οι εικόνες της νεαρής γυναίκας που έπεσε θύμα της 37χρονης που της έριξε βιτριόλι στο πρόσωπο και το σώμα συγκλονίζουν. Η Ιωάννα φορούσε ένα ειδικό βέλος γύρω από τη μάσκα που κάλυπτε τα χαρακτηριστικά του προσώπου της, ενώ ταυτόχρονα τη προστάτευε από το φως του ήλιου.

Η Ιωάννα έφτασε συνοδευόμενη από τους δικηγόρους της Απόστολο Λύτρα και Νίκο Αλεξανδρή και συγγενικά της πρόσωπα αποφεύγοντας να κάνει οποιαδήποτε δήλωση για την ουσία της υπόθεσης. Πριν την έναρξη της διαδικασίας συνομιλούσε με τους δικηγόρους της, σχολιάζοντας ότι δεν ενοχλήθηκε από την τόσο έντονη παρουσία των μέσων ενημέρωσης έξω από το κτίριο.

https://youtu.be/WlSl8VZFO7I

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx