Κλειστά τα σχολεία σε όλη την Ελλάδα – Άλλες 8 περιοχές στο “βαθύ κόκκινο”

Πορτοσάλτε και άλλοι έξι διαγράφηκαν από την ΕΣΗΕΑ

Κλειστά θα παραμείνουν σε ολόκληρη την Ελλάδα τα σχολεία από την Τρίτη 16 Μαρτίου έως τις 29 Μαρτίου και τα μαθήματα θα γίνονται με τηλε – εκπαίδευση, όπως ζήτησε η Επιτροπή Λοιμωξιολόγων και αποδέχθηκε η κυβέρνηση. Ο λόγος δεν ειναι μόνον η κινητικότητα των παιδιών και των γονέων, αλλά και ότι πλέον καταγράφονται πολλά κρουσματα σε παιδιά.

Παράλληλα όπως ανακοινώθηκε από την Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας σε επίπεδο πολύ αυξημένου κινδύνου εντάσσονται από αύριο τα ξημερώματα μέχρι και τη Δευτέρα 22 Μαρτίου τρεις περιφερειακές ενότητες και πέντε δήμοι: οι περιφερειακές ενότητες Χαλκιδικής, Ευρυτανίας και Λέσβου, καθώς και οι δήμοι Ιωαννίνων, Μετσόβου, Κατερίνης, Χανίων και Σκιάθου.

Παραμένουν εν τω μεταξύ στο “βαθύ κόκκινο” οι εξής περιφέρειες: Αττικής,  Αιτωλοακαρνανίας, Αχαΐας,  Βοιωτίας, Εύβοιας (εξαιρουμένου του Δήμου Σκύρου), Φθιώτιδας, Φωκίδας, Αργολίδας, Αρκαδίας, Κορινθίας,  Θεσσαλονίκης  Άρτας, Θεσπρωτίας, Ηρακλείου, Σάμου, Λευκάδας, Καλύμνου και οι δήμοι Ρόδου,Χίου, Ανωγείων .

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx