ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Επεισόδια με Μαροκινούς στη Γαλλία – Νεκρό ένα 14χρονο παιδί (video)

Επεισόδια από Μαροκινούς στη Γαλλία - Νεκρό ένα 14χρονο παιδί (video),

Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν στη Γαλλία μετά τον ημιτελικό Γαλλίας-Μαρόκου στο Μουντιάλ. Η Γαλλία κέρδισε το ματς και αμέσως μετά ξέσπασαν συγκρούσεις μεταξύ Γάλλων και Μαροκινών στο Παρίσι αλλά και σε άλλες πόλεις, όπου υπάρχουν μεγάλες μαροκινές κοινότητες.

Ο νομάρχης της περιοχής του Ερό, Χους Μουτού, ανακοίνωσε ότι ένα παιδί 14 ετών έχασε τη ζωή του. «Ένα νέο παιδί χτυπήθηκε στη συνοικία Παγιάντ στο Μονπελιέ από έναν ασυνείδητο οδηγό μετά τον ημιτελικό. Πέθανε λίγο μετά τη μεταφορά του στα επείγοντα του νοσοκομείου». Ο οδηγός τράπηκε σε φυγή και το όχημα βρέθηκε στη γειτονική συνοικία Λα Μοσόν, ενώ ο οδηγός αναζητούνταν ακόμα. «Η έρευνα προχωρά με ταχείς ρυθμούς υπό τις οδηγίες της εισαγγελίας», πρόσθεσε ο νομάρχης.

Σε video που αναρτήθηκαν στα social media φαίνεται ένα αυτοκίνητο να παρασύρει ανθρώπους, που έχουν περικυκλώσει το όχημα και στη συνέχεια να φεύγει από το σημείο. Επεισόδια σημειώθηκαν και στο κέντρο του Παρισιού, στη Λεωφόρο των Ηλυσίων Πεδίων, αλλά η άμεση επέμβαση των αρχών έσβησε τις όποιες φωτιές που προκλήθηκαν και απέτρεψαν τις συγκρούσεις.

Επεισόδια σημειώθηκαν από Μαροκινούς και στις Βρυξέλλες, όπως και την προηγούμενη εβδομάδα μετά το ματς του Μαρόκου με το Βέλγιο το οποίο κέρδισε το Μαρόκο και πέρασε στον ημιτελικό με την Γαλλία τον οποίο έχασε 2-0.

 

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx