ΣΧΟΛΙΟ

Αντάρτικο από τους μαγαζάτορες στην Μύκονο…

Άρχισαν τα lockdown στα άτακτα νησιά - Η Μύκονος σέρνει το χορό, Όλγα Μαύρου

Καθώς τα κρούσματα σημειώνουν ιλιγγιώδη άνοδο και ένα νέο lockdown αρχίζει ήδη να “αχνοφαίνεται”, ο Άδωνις Γεωργιάδης ξεκαθάρισε, σε μία ακόμα τηλεοπτική του εμφάνιση, πως αν παιχτεί τελικώς το έργο “Lockdown 3: Η επιστροφή” «θα αφορά μόνο τους ανεμβολίαστους»!

Την στιγμή που ακούμε μέχρι και για μετάλλαξη Ε (δυστυχώς το άτιμο το αλφάβητο έχει ακόμα πολλά γράμματα!) το “σπασμένο τηλέφωνο” για το πως θα λειτουργήσουν τελικά οι έρμοι οι κλειστοί χώροι στην εστίαση συνεχίζεται ακόμα. Τα δε υφιστάμενα περιοριστικά μέτρα στους ανοιχτούς χώρους έχουν ήδη πάει περίπατο!

Τι και αν ο Νίκος Χαρδαλιάς μίλησε για αποστάσεις και για αποκλειστικά καθήμενους πελάτες! Άλλα ισχύουν στα κλαμπ και στα “ξενυχτάδικα”! Οι νέοι “παρτιζάνοι” χορεύουν όρθιοι, σαν να μην υπάρχει αύριο και η αστυνομία τρέχει και δεν φτάνει για να κόβει πρόστιμα(;) και να βάζει λουκέτο(;) σε μαγαζιά, καθώς τα στοιχεία δείχνουν ότι αυτός που πραγματικά το “γλεντάει” είναι ο κορονοϊός!

https://www.youtube.com/watch?v=wVaLvQ76EzI&t=2s

Η ένωση του κλάδου εστίασης της Μυκόνου, πάντως, δεν περιορίστηκε να κάνει τις παραβιάσεις στη “ζούλα”. Οι επιχειρηματίες ξεσπάθωσαν και δηλώνουν έτοιμοι να βγουν στο αντάρτικο, τρολάροντας μάλιστα και την κυβέρνηση! Σε ανακοίνωση τους αναφέρουν πως θα «μεταφέρουμε τα προγραμματισμένα events εκεί που επιτρέπεται νόμιμα η διεξαγωγή τους, δηλαδή σε ΒΙΛΕΣ και σε ΣΚΑΦΗ»!

«Στα πάρτι αυτά μπορείτε να εισέρχεστε χωρίς τεστ, να είστε όρθιοι, να χορεύετε όπως παλιά και θα έχετε έκπτωση 30%, αφού δεν θα κόβονται αποδείξεις, ούτε θα ασφαλίζεται το προσωπικό», συνεχίζουν στο ίδιο ύφος, αναφερόμενοι στην “πανδημία” των πριβέ κορονοπάρτι που είναι κοινό μυστικό πως μαίνονται επί μήνες στο νησί. Κι όλα αυτά, βέβαια, κάτω από την μύτη της αστυνομίας!

Σου λένε να είσαι καθήμενος στο “Tropicana” και στο “Super Paradise” γίνεται; Δεν γίνεται! Αλλά γίνεται ο Χαρδαλιάς κι ο Άδωνις να τραβήξουν άγρια το αυτί της τοπικής αστυνομίας; Δεν γίνεται! Οπότε καλά κάνουν και βγάζουν γλώσσα οι μαγαζάτορες. Ξέρουν για τι πράγμα μιλάνε…

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι