ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τραγωδία στη Χαλκιδική: 13χρονο κορίτσι σκοτώθηκε από κεραυνό στην παραλία

Τραγωδία στη Χαλκιδική: 13χρονο κορίτσι σκοτώθηκε από κεραυνό στην παραλία

Μία φοβερή τραγωδία συνέβη το μεσημέρι της Παρασκευής στη Χαλκιδική, όταν κεραυνός χτύπησε 13χρονη με συνέπεια να χάσει ακαριαία τη ζωή της.

Το τραγικό γεγονός συνέβη στην παραλία του Ποσειδίου, στη Χαλκιδική, όπου επικρατούσε σφοδρό μπουρίνι με καταιγίδα και κεραυνούς.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο κεραυνός χτύπησε το κορίτσι, το οποίο περπατούσε με τη μητέρα του. Η 13χρονη μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Κασσάνδρειας, όπου, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών, διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Από τον κεραυνό τραυματίστηκε ελαφρά και η μητέρα του άτυχου κοριτσιού. Από το αστυνομικό τμήμα της περιοχής διεξάγεται προανάκριση.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι