16χρονος πνίγηκε σε συντριβάνι στη Μαδρίτη

Πέθανε το πρόωρο βρέφος από κορονοϊό – Διασωληνωμένη η μητέρα του

Ένα δεκαεξάχρονο αγόρι πνίγηκε σε νερό βάθους μόλις ογδόντα εκατοστών, επειδή τον ρούφηξε ο μηχανισμός άντλησης και απάντλησης του συντριβανιού.

Η συντροφιά των αγοριών δροσιζόταν αμέριμνα στο συντριβάνι του πάρκου Φίνκα Λιάνα, στην κωμόπολη Μοστόλες έξω από τη Μαδρίτη, όταν μπροστά στα μάτια των φίλων του, ένα από αυτά ξαφνικά ρουφήχτηκε από σωλήνα του μηχανισμού που αντλεί και τροφοδοτεί με νερό το συντριβάνι.

Για τα επόμενα 50 λεπτά οι απόπειρες να τον απεγκλωβίσουν απέτυχαν κι ο νεαρός έπαθε ανακοπή καρδιάς. Οι προσπάθειες των διασωστών να τον επαναφέρουν δυστυχώς δεν είχαν αίσιο τέλος.

Αν και στα συντριβάνια αυτά απαγορεύεται να μπαίνουν για να δροσίζονται οι κάτοικοι, εντούτοις το δημοτικό συμβούλιο δεν είχε ταμπέλα που να εξηγεί τον λόγο και να επισύρει την προσοχή στον κίνδυνο, οπότε τα αγόρια θεώρησαν ότι απαγορευόταν να παίζουν στο σιντριβάνι για να μην λερώσουν το νερό….

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι