38χρονη Κινέζα η γυναίκα που η σορός της βρέθηκε σε βαλίτσα στα Βίλια

Δεκαεξάχρονος σκοτώνει κατά λάθος τον θείο του στο κυνήγι

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση και τα δεδομένα που συγκεντρώθηκαν από την Αστυνομία η σορός που βρέθηκε σε βαλίτσα στα Βίλια, ανήκει σε μια Κινέζα 38 ετών, η οποία δηλώθηκε ως αγνοουμένη τον περασμένο Οκτώβριο.

Τα ίχνη της είχαν χαθεί στο κέντρο της Αθήνας και από εκεί ξεκινά η έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών της άγριας δολοφονίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιατροδικαστής Νίκος Καλογριάς δεν εντόπισε κακώσεις και επειδή η γυναίκα ήταν νεκρή επί μεγάλο διάστημα, ήταν σε προχωρημένη σήψη και η αιτία θανάτου παραμένει απροσδιόριστη.

Εικάζει όμως ο ίδιος, ότι οι δράστες ή ο δράστης είναι πιθανόν να σκότωσαν το θύμα πιθανότατα δια στραγγαλισμού και εν συνεχεία να το έβαλαν στη βαλίτσα. Το θύμα ήταν γυμνό και φορούσε μόνον κιλότα.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι