Ανησυχούν στη Λέσβο: Τρεις νεκροί σε 12 ώρες

Πέθαναν δύο μη εμβολιασμένοι γιατροί

Μια γυναίκα 52 ετών, ένας 54χρονος και ένας 70χρονος (όλοι με υποκείμενα νοσήματα) πέθαναν στο νοσοκομείο Μυτιλήνης από επιπλοκές της νόσου του κορονοϊού από χτες το βράδυ μέχρι σήμερα το πρωί. Η επιδείνωση της κατάστασης και των τριών ήταν ραγδαία.

Το νησί έχει αυξημένα κρουσματα σε σύγκριση με άλλα νησιά κατά το τελευταίο διάστημα και οι νεκροί σε αυτό έφθασαν τους 36 (οι 21 από αυτούς τους θανάτους σημειώθηκαν από το Νοέμβριο μέχρι σήμερα). Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του Νοσοκομείου Μυτιλήνης σήμερα νοσηλεύονται διασωληνωμένα δυο άτομα. Άλλοι 24 ασθενείς νοσηλεύονται σε κρεβάτια της κλινικής λοιμωδών και της παθολογικής κλινικής που έχει μετατραπεί σε κλινική για ασθενείς με κορονοϊό. Ο μήνας Δεκέμβριος έκλεισε για τη Λέσβο με συνολικά 412 κρούσματα ενώ τα κρούσματα του Ιανουαρίου μέχρι τώρα είναι 59. Μέσα στις πρώτες 9 ημέρες του έτους το νησί  μετράει συνολικά 5 νεκρούς.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι