Αντιδρά το ψευδοκράτος στα περί Ιρανών που αναζητούν εβραϊκούς στόχους στην Κύπρο

Έμαθε και ο Τατάρ τη "διπλωματία των σεισμών", αλλά μεταξύ δυο κρατών! Κώστας Βενιζέλος

Θρίλερ εκτυλίσσεται μετά τις αναφορές του Μπενιαμίν Νετανιάχου για ιρανικό σχέδιο επίθεσης σε «ισραηλινούς και εβραϊκούς στόχους» στην Κύπρο καθώς και την σύλληψη δύο Ιρανών που φέρεται να ετοίμαζαν κάποιο χτύπημα

Ο ηγέτης στα κατεχόμενα, Ερσίν Τατάρ, σε δηλώσεις του σήμερα, αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή του ψευδοκράτους στα δημοσιεύματα περί Ιρανών τρομοκρατών που πέρασαν από τα κατεχόμενα στις ελεύθερες περιοχές της Κύπρου με σκοπό το τρομοκρατικό χτύπημα κατά Ισραηλινών ή κατά Εβραίων στην Κυπριακή Δημοκρατία.

Μιλώντας στο TRT News, ο Τατάρ σημείωσε ότι βρίσκεται σε στενό διάλογο με την Τουρκία και δήλωσε ότι συζήτησε το θέμα με τον υπουργό Εξωτερικών Χακάν Φιντάν, αναφέρει το κυπριακό μέσο ενημέρωσης sigmalive. «Δεν έχει σημειωθεί το παραμικρό στην ΤΔΒΚ. Όλες οι μονάδες ασφαλείας μας έψαξαν τα πάντα σχετικά με αυτή τη δήλωση. Έχουν ληφθεί τα απαραίτητα μέτρα στις θαλάσσιες, χερσαίες και αεροπορικές πύλες της ΤΔΒΚ. Δεν θα επιτρέψουμε ποτέ τρομοκρατικές ενέργειες στο έδαφός μας», είπε.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι