Αντώναρος: “Επιβεβαίωσα ότι παρακολουθούν το κινητό μου” (video)

Αντώναρος: "Επιβεβαίωσα ότι παρακολουθούν το κινητό μου"
Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας και πρώην υπουργός του Κώστα Καραμανλή, Ευάγγελος Αντώναρος, επανήλθε στο θέμα των υποκλοπών αποκαλύπτοντας ότι πλέον έχει επιβεβαιώσει τις πληροφορίες για παρακολούθηση του κινητού του.

«Έχω επιβεβαιώσει από δύο διαφορετικές πηγές ότι παρακολουθούν το τηλέφωνο μου», δήλωσε ο Ευάγγελος Αντώναρος μιλώντας στο militaire.gr. «Δεν μου προκαλεί έκπληξη» σχολίασε και πρόσθεσε: «Αυτό το σύστημα εξακολουθεί να δρα. Προσωπικά μου είναι παντελώς αδιάφορο αν με παρακολουθούν και αν ακούν όσα λέω. Δεν έχω τίποτα να κρύψω. Με ενοχλεί όμως γιατί αυτό είναι μια μεγάλη παραβίαση του δικαιώματος που έχω ως Έλληνας και Ευρωπαίος πολίτης, στην απόλυτη ιδιωτικότητα και προστασία των προσωπικών μου συνομιλιών. Και με ενοχλεί ταυτόχρονα, γιατί αν παρακολουθούν εμένα, κρυφακούν και διάφορους κρίκους. Και δημόσια πρόσωπα αλλά και φίλους μου που δεν έχουν καμία σχέση με την πολιτική. Εκτίθενται άνθρωποι, παραβιάζεται και η δικής του ιδιωτικότητα. Αυτά είναι απαράδεκτα πράγματα!» είπε ο κ. Αντώναρος.

Μάλιστα, ο ίδιος τόνισε τις ευθύνες του Κυριάκου Μητσοτάκη, σημειώνοντας ότι οφείλει να παραιτηθεί. Όπως πρόσθεσε, η Δικαιοσύνη πρέπει να ελέγξει το ζήτημα σε βάθος. Επιπλέον, ο κ. Αντώναρος έκανε λόγο για επικίνδυνους «επικοινωνιακούς χειρισμούς» σχολιάζοντας ότι το θέμα των ελληνοτουρκικών εμφανίζεται στα πρώτα θέματα της ενημέρωσης, κάθε φορά που η κατάσταση είναι δυσάρεστη για το Μαξίμου…

  • Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr
  • Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.
Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι