Αποκεφαλίστηκε από αλυσοπρίονο

Αποκεφαλίστηκε από αλυσοπρίονο

Ένας 36χρονος άνδρας αλβανικής καταγωγής, μόνιμος κάτοικος Χανίων, φέρεται να σκοτώθηκε στην προσπάθειά του να κόψει ξυλεία για τη θέρμανση του σπιτιού του ή ελιές, όταν το αλυσοπρίονο γλίστρησε και του έκοψε το λαιμό.

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει η συζύγός του και ένας οικογενειακός φίλος τους, που όπως είπαν, είχαν πάει και οι τρεις μαζί για εργασίες. Εξετάζονται πάντως όλα τα ενδεχόμενα. Τα γεγονότα διαδραματίσθηκαν σε χωράφι στην περιοχή Κατσιβελιανά του Βουτά Σελίνου στην περιφερειακή ενότητα (νομό) Χανίων. Το θύμα ήταν πατέρας δύο ανήλικων παιδιών. Όταν πήγε εκεί το ΕΚΑΒ, το θύμα βρισκόταν νεκρό σε λίμνη αίματος και ήταν αδύνατον πλέον να σωθεί η ζωή του.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι