Αθηναίος ποινικολόγος κατηγορείται ότι έδειρε την δικηγόρο σύζυγό του

Έχουν δίκιο οι Έλληνες να μην εμπιστεύονται τη Δικαιοσύνη; Γεώργιος Μπούτος

Μια ιδιόρρυθμη περίπτωση απασχολεί τις αρχές, καθώς οδηγείται ως κατηγορούμενος για ενδοοικογενειακή βία Αθηναίος ποινικολόγος, παρότι η δικηγόρος σύζυγός του επιμένει ότι έπεσε από τις σκάλες. Η δικογραφία σχηματίζεται στηριζόμενη αποκλειστικά στην κατάθεση του γιατρού που εξέτασε τη γυναίκα.

Ειδικότερα, το ζευγάρι πήγε χθες σε ιδιωτική κλινική των Αμπελοκήπων με τη γυναίκα να φέρει μώλωπες και τραύματα. Παρότι άνδρας και γυναίκα επέμειναν ότι τα τραύματα επήλθαν από πτώση στη σκάλα, ο γιατρός ειδοποίησε την αστυνομία.

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, όταν ο γιατρός βρέθηκε κάποια στιγμή μόνος με την 37χρονη γυναίκα και της είπε «τα τραύματά σας δεν είναι από πτώση, κάτι άλλο συμβαίνει», εκείνη του εξομολογήθηκε ότι την χτύπησε ο σύζυγός της. Εντούτοις αμέσως μετά αλλά και όταν ήρθε τελικά η αστυνομία, η ίδια αρνήθηκε όσα φέρεται να είπε ιδιαιτέρως στο γιατρό και επέμεινε ότι έπεσε από τις σκάλες.

Σήμερα το πρωί ο δικηγόρος οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέως ο οποίος του άσκησε δίωξη για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη, που είναι κακούργημα.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι