Αύριο οι εμβολιασμοί υγειονομικών σε Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Λάρισα και Ιωάννινα

Ζάκυνθος

Ξεκινούν αύριο, Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2020, οι εμβολιασμοί κατά του κορονοϊού σε τέσσερα μεγάλα νοσοκομεία σε ισάριθμες πόλεις της Ελλάδας.

Συγκεκριμένα, θα εμβολιαστούν υγειονομικοί στα πανεπιστημιακά γενικά νοσοκομεία Θεσσαλονίκης (ΑΧΕΠΑ), Πατρών, Λάρισας και Ιωαννίνων. Οι εμβολιασμοί θα αρχίσουν στις 8:30 παντού, εκτός από τη Θεσσαλονίκη, όπου θα ξεκινήσουν στις 11:00. Στο Νοσοκομειο Ιωαννίνων θα εμβολιαστεί ο υφυπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης, στης Πάτρας η υφυπουργός Υγείας Ζωή Ράπτη, στο ΑΧΕΠΑ ο γενικός γραμματέας Υπηρεσιών Υγείας Γιάννης Κωτσιόπουλος και στο Πανεπιστημιακό της Λάρισας ο γενικός γραμματέας Δημόσιας Υγείας Παναγιώτης Πρεζεράκος.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι